Categorii: Monden Vedete Romania

Noi reguli pentru înscrierea în clasa pregătitoare în București

Inspectoratul Școlar al Municipiului București a anunțat noi reguli pentru înscrierea în clasa pregătitoare. Iată ce s-a schimbat. 

Elevii care sunt înscriși în clasa pregătitoare vor fi repartizați în ordine alfabetică sau prin tragere la sorți. La fel se va întâmpla și cu învățătorii. Această decizie a fost luată pentru a evita înscrierile preferențiale la un anumit cadru didactic. 

Măsura a fost luată la Timișoara din 2016

De asemenea, Inspectoratul Școlar al Municipiului București consideră că, prin această schimbare, va stopa suprapopularea la anumite clase.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

În județul Timiș, această măsură a fost luată deja, în urmă cu patru ani. În 2016, Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a amendat un liceu din Timișoara, dar și Inspectoratul Școlar Județean Timiș, pe motiv că au aplicat criterii discriminatorii la înscrierea copiilor în școală.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat