Categorii: Monden Vedete Romania

Noi imagini cu Cătălin Botezatu, după ce i-a fost extirpată tumora! E total schimbat

Cătălin Botezatu trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Designerul a suferit o intervenție complexă pe colon, la o clinică din Istanbul. Medicii l-au operat de urgență după ce i-au descoperit o tumoră, ei fiind obligați să taie jumătate de colon.

Noi imagini cu Cătălin Botezatu, după ce i-a fost extirpată tumora! E total schimbat

În aceste momente, Cătălin Botezatu este în perioada de recuperare, însă are nevoie de foarte multă odihnă, somn și tratament pentru a se repune pe picioare și a elimina riscul unei recidive.

Creatorul de modă nu și-a uitat fanii și îi ține la curent cu evoluția stării sale de sănătate. Din fericire, el se reface acum în Turcia și se simte mult mai bine. Cătălin Botezatu este total schimbat după operația dificilă prin care a trecut.

„În ceea ce mă privește, îmi revin încet, dar sigur. Am făcut un nou control și în curând totul va intra în normal! Mulțumesc încă o dată celor care mi-ați scris mii de mesaje și sunt fericit că nu m-ați uitat!❤’, a scris Cătălin Botezatu pe rețelele de socializare.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În 2015, Bote a fost operat la inimă și i s-au montat cinci stenturi.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR