Categorii: Monden Vedete Romania

Nicușor Iordan a împlinit 40 de ani! Cum a sărbătorit artistul de folclor

Nicușor Iordan a împlinit 40 de ani! Iată cum a sărbătorit artistul de folclor și ce vedete i-au fost alături în ziua specială. 

Cu ocazia aniversării a 40 de ani de viață, Nicușor Iordan a organizat o mare petrecere la un restaurant tradițional românesc.

Nicușor Iordan a împlinit 40 de ani

Printre cei invitați s-au numărat nume grele din showbiz, cum ar fi Adriana Bahmuțeanu, cea care i-a luat apărarea artistului în scandalul cu fiica lui Aurelia Preda. Și Elize Stan, una dintre cele mai renumite prezentatoare de emisiuni folclorice din România, a venit să îi ureze „La mulți ani” lui Iordan. 

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Interpretul de muzică populară a primit cadou un tort foarte special, personalizat cu o ie din marțipan, asemănătoarea celor purtate deseori de Nicușor. 

Deși în trecut erau nedespărțiți, marea absentă de la petrecere a fost Anamaria, fiica adoptivă a lui Aurelian Preda. Fata l-a acuzat pe Iordan că a drogat-o și că a abuzat-o pe vremea când era minoră, așa că a depus o plângere în acest sens. 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR