Categorii: Monden Vedete Romania

Nicolae Guță, război dur cu Narcisa! A câștigat procesul pentru copilul lor. Ce se va întâmpla cu Alberto

Nicolae Guță a reușit să câștige procesul cu Narcisa, mama unuia dintre copiii lui. Manelistul se judeca cu aceasta pentru custodia fiului lor, Alberto. 

Judecătorii din Petroșani au decis să-i dea câștig de cauză artistului în ceea ce îl privește pe Alberto, scrie Wowbiz. În urmă cu ceva timp, solistul anunța că va recurge la calea legală în ceea ce-l privește pe fiul lui, ajuns deja la vârsta adolescenței.

Cea care a solicitat prima ca domiciliul lui Alberto să rămână la mamă a fost Narcisa. Din nefericire, judecătorii i-au respins acesteia acțiunea.

Nicolae Guță a câștigat procesul cu Narcisa

‘Anulează cererea. Cu drept de reexaminare pentru reclamantă în termen de 15 zile de la comunicare’, se arată în hotărârea instanței.

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

După separarea de manelist, femeia a rămas într-un apartament din Capitală aflat pe numele lui Nicole Guță. Acum, cântărețul ar putea cere custodia fiului său, dacă va demonstra că Narcisa nu-și îndeplinește îndatoririle de mamă.

‘Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa. Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este pasibil de orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea. Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze.

Într-adevăr, este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea este depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală’, a povestit Nicolae Guță, ”Showbiz Report”.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR