Categorii: Monden

Nici nu zici că a născut! Cum arată Flavia Mihăşan la 7 săptămâni de când a adus pe lume un copil

În urmă cu şapte săptămâni, Flavia Mihăşan a adus pe lume primul ei copil. Fosta asistentă de la Neatza a născut un băieţel, rodul iubirii dintre ea şi Marius Moldovan.

Nici nu zici că a născut! Cum arată Flavia Mihăşan la 7 săptămâni de când a adus pe lume un copil

Flavia Mihăşan a reuşit destul de rapid să dea jos kilogramele acumulate în timpul sarcinii, iar cele mai recente imagini cu ea demonstrează acest lucru.

Blondina s-a fotografiat pe litoralul românesc în costum de baie şi arată într-un mare fel.

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Flavia Mihăşan le poate da clasă multor adolescente cu silueta sa. Vedeta nici nu zici că a născut, pentru că nu are niciun pic de burtică după sarcină.

M-am îngrăşat 10 kg în timpul sarcinii, am slăbit aproape 8 kg mâncând sănătos şi alăptând exclusiv. Mai am 2 kg până să ajung la greutatea dinaintea sarcinii şi gata. Asta pentru că mă întrebaţi cum am slăbit’, a scris Flavia de la „Neatza“ pe Instagram, în dreptul fotografiei.

FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?