Categorii: Știri Stiri externe Viral

Nebunie în gară. Zeci de tineri au luat cu asalt un tren şi au intrat pe geamuri, pentru a evita plata biletului

Scene desprinse parcă din film, cu zeci de tineri care intră pe geamuri. După o noapte în club, zeci de tineri au fost filmați au cum  au intrat în tren pe geamuri pentru a nu plăti bilet, sub privirile îngrozite ale celorlalți pasageri.

Un tren Trenord a fost luat cu asalt de sute de tineri care, probabil după o noapte petrecută în clubul de noapte din apropiere, s-au adunat pe peronul gării Borgonato, în Corte Franca, pentru a se întoarce acasă.

Acesta este doar ultimul episod, se plâng locuitorii, al verii lungi, fierbinți și aglomerate pe care o trăiesc de câteva săptămâni încoace. Unele dintre trenurile care pleacă la ora 5 dimineața duc spre Milano, altele spre Brescia și Verona.

Tren luat cu asalt, tineri încearcă să intre pe geamuri

După ce au dansat toată noaptea, zeci de tineri au luat cu asalt un tren oprit în stație și s-au suit în vagoane care pe unde a putut, forțând ușile sau intrând pe geamuri, ca să evite plata biletului.

Așa cum au fost filmate de camerele de supraveghere video din gară, într-un videoclip postat de un utilizator pe grupul de Facebook “Sei di Corte Franca se …”, se pot vedea zeci și zeci de tineri care încearcă pe toate căile să urce în trenul care pleacă. Unii dintre ei chiar se urcă pe peretele exterior al convoiului încercând să intre pe ferestre.

Propunerile municipalității pentru a limita problemele

O situație care devine din ce în ce mai greu de gestionat și care nu este tolerată de locuitorii care își împărtășesc experiențele pe același grup de Facebook în zeci de mesaje și comentarii.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Oamenii sunt terorizați și spun că, după ce dansează toată noaptea, petrecăreții intră pe proprietăți private, înoată în piscine, fură biciclete și distrug tot ce întâlnesc în cale.

Municipalitatea din Corte Franca lucrează la crearea unei mese pentru a ține situația sub control. Municipalitățile din zonă încearcă să obțină mai multe trenuri duminica dimineața pentru a evita neplăcerile.

 

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR