Categorii: Horoscop Lifestyle Știri Timp liber

Nativii care fac o dramă din orice. Exagerează tot ce li se întâmplă

Despre câțiva nativi din zodiac, specialiștii în previziuni astrologice susțin că obișnuiesc să facă o dramă din tot ce li se întâmplă. Aceștia exagerează aproape fiecare situație cu care se confuntă la un moment dat. Astfel, cei mai dramatici nativi din întreg zodiacul sunt: Berbec, Scopion, Gemeni și Rac.

Cei născuți sub semnul Berbecului se află în topul celor mai dramatici nativi. Aceștia dramatizează absolut tot ce li se întâmplă, chiar și atunci când este voba de lucruri deloc importante. În plus, dacă nu primesc compasiune din paretea celorlalți ajung să creadă că toată lumea complotează împotriva lor și să se victimizeze.

Și nativii din zodia Scorpionului obișnuiesc să exagereze toate situațiile în care se regăsesc la un moment dat, încecând astfel să atragă atenția celo din ju asupra lo și să aibă parte de compasiune. Dacă nu se întâmplă așa, acești nativi fac adevăreate crize de plâns și reacționează du la adresa celor despre care consideră că sunt nepăsători la problemele lor.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Nativii care fac o dramă din orice. Gemenii încearcă să manipuleze sentimentele celolalți

Despre nativii din zodia Gemeni se spune că fac o dramă din orice lucru minor doar pentru a atrage atenția asupra lor și pentru a încerca să manupuleze sentimentele celor cu care vin în contact. Sunt capabili să plângă la comandă și să exagereze lucrurile doar pentru a vedea reacțiile celorlalți și pentru a stârni compasiune.

Despre cei născuți sub semnul Racului, astrologii susțin că sunt ași în a dramatiza lucrurile, fiind foarte buni actori. Acești nativi au tendința de a exagera lucrurile și a face pe victimele, indiferent de situație, pentru că le place să stârnească compasiunea celorlalți și să aibă parte de toată atenția acestora.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR