Categorii: Monden Vedete Romania

Natașa Raab, declarații sfâșietoare la două luni de la moartea soțului

Natașa Raab a făcut declarații sfâșietoare la două luni de la moartea soțului. Actrița spune că îi este foarte greu și se simte extrem de singură. 

În urmă cu două luni, Natașa Raab a primit o lovitură cruntă de la viață. Val Guțul, bărbatul care i-a fost soț vreme de 38 de ani, a murit, din cauza unei boli cumplite. 

Natașa Raab, declarații sfâșietoare la două luni de la moartea soțului

Recent, actrița a fost invitată la o emisiune TV, unde a făcut declarații sfâșietoare. 

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Parcă am fost în pragul unei depresii. Îmi pare rău că nu sunt așa de veselă ca de obicei. Poate că soțul meu nu a fost cel mai iubitor, dar totuși nu pot șterge cu buretele, m-am chinuit să nu-i lipsească nimic, să-și vadă numai de meseria lui. Încerc să mă ridic…L-am strigat, am crezut că o să vină. Mi-e greu, mi-e foarte greu…când mă uit cum eram și cum sunt acum îmi vine foarte greu”, a mărturisit Natașa, care nu s-a putut abține din plâns. 

„După 38 de ani ai impresia că ești a nimănui. Vă rog să aveți grijă de iubirile voastre. Of, Doamne, Dumnezeule…Nu l-am visat încă, dar mi-e foarte dor de el și când realizez că nu o să mai vină niciodată…l-am iubit foarte mult, foarte mult. Mai aveam un pic și făceam 40 de ani de căsnicie. Câteodată am impresia că a uitat toată lumea de mine”, a mai spus Raab.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR