Categorii: Monden Vedete Romania

N-o mai ține nimeni minte așa! Cum arăta Margherita din Clejani înainte de nenumăratele operații estetice FOTO

Margherita din Clejani s-a transformat enorm din cauza operațiilor estetice. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani și-a dorit să arate bine și a făcut numeroase sacrificii. Din păcate, tânăra a ajuns de nerecunoscut, iar pozele cu ea dinainte de intervențiile chirurgicale sunt amintiri.

N-o mai ține nimeni minte așa! Cum arăta Margherita din Clejani înainte de nenumăratele operații estetice

Margherita din Clejani a apelat de foarte multe ori la medicul estetician. Și-a mărit buzele și și-a pus silicoane, dar rezultatele nu sunt dintre cele mai fericite.

La un moment dat, Margherita s-a arătat deranjată de gurile rele care spuneau că este prea operată. Ea a ținut să explice că a apelat la bisturiu pentru a fi mai frumoasă.

‘Eu când am apărut prima oară la tv, la 14 ani, eram blondă…eram grasă. Acum am 26 de ani. Toată lumea știe că mi-am pus silicoane și cred că am făcut acest lucru pentru că acum mă potr mândri cu piepltul meu. La mine chiar era nevoie de o pereche de silicoane. Nu aveam sâni deloc și mă simțeam complexată.

Nu înțeleg de ce lumea spune că sunt operată din cap până în picioare. Ce înseamnă operat din cap până în picioare? Da, într-adevăr, îmi place să am buzele mari, cu volum. Dar cred că nu mai există fete de vârsta mea care nu își pun acid hialuronic în buze, toate au. Alte lucruri nu cred că aș avea nevoie pentru că sunt tânără’, mărturisea blondina.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Înainte erai mai frumoasa Marcleule! Degeaba vrei să fii cineva dar… Urata rău te-ai mai făcut. Mai accepta și tu un sfat’, i-a scris și un fan pe Instagram.

Cum arăta Margherita din Clejani înainte de nenumăratele operații estetice? Ei bine, vedeta nu arăta deloc ca acum, iar diferențele sunt destul de vizibile. Pe lângă faptul că a apelat la medicul estetician, fiica Vioricăi de la Clejani a slăbit considerabil.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR