Categorii: Monden Vedete Romania

Motivul pentru care Ramona Bădescu păstrează misterul despre bărbatul din viața ei. ”Eu sunt foarte geloasă şi nu vreau să îl expun”

Ramona Bădescu a explicat care este motivul pentru care nu se afișează alături de actuaul ei partener de viață.

Ramona Bădescu este stabilită de foarte mulți ani în Italia, acolo unde a reușit să-și construiască o carieră de succes, dar și să-și întemeieze o familie. Vedeta are un băiețel împreună cu actualul ei partener de viață. Însă, Ramona Bădescu nu a oferit prea multe detalii despre bărbatul din viața ei și n ici nu s-au afișat împreună la evenimente.

Vedeta a explicat, pentru revista Viva, de ce păstrează misterul în ceea ce-l privește pe bărbatul din viața sa.

”Dintre noi doi, eu sunt persoană publică! El nu face parte din showbiz, iar eu întotdeauna mi-am trăit viața personală într-un mod rezervat, cu respect pentru partenerul meu. Nu s-a ivit momentul potrivit pentru a ne expune împreună, dar nu este vreun mister. Este atât de frumos ceea ce trăim acum, încât vrem să păstrăm pentru noi şi să ne bucurăm din plin de această perioadă. Dar, adevărul este, de fapt, că eu sunt foarte geloasă şi nu vreau să îl expun!”, a declarat Ramona Bădescu.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Ce spune despre faptul că a devenit mămică la 50 de ani

Ramona Bădescu a vorbit și despre rolul de mămică.

”De când am devenit mamă, orice dorință a mea este pe locul nu al doilea, ci al 100-lea, al 200-lea. Acum este pe primul loc dorința copilului meu. Am devenit clienta magazinelor pentru copii, şi lucrul ăsta mă face şi mai fericită şi mândră. Că s-a întâmplat la 50 de ani, da, îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat acum, mai târziu, dar are El planurile lui”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Își mai dorește o fetiță

Ramona Bădescu a mărturisit că își mai dorește un copil, o fetiță pe care să o numească Anita.

”Dacă Dumnezeu mi-l dă, de ce nu? Abia m-am obişnuit şi îmi place! Numai că cine ştie dacă o mai fi, tare mi-aş dori o fetiță, este visul vieții mele! Am şi numele ei: Anita!”, a adăugat ea.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?