Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Monica Davidescu face mărturisiri dureroase. ”Am pierdut o sarcină, nu a fost să fie”

Actrița Monica Davidescu, în vârstă de 50 de ani, și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu. Artista a mărturisit că, în urmă cu ani, a pierdut o sarcină. ”Am pierdut o sarcină, nu a fost să fie”, a mărturisit vedeta. Monica Davidescu este mama unei fete, Dora, din mariajul cu cântărețul Aurelian Temișan.

Monica Davidescu este o cunoscută și foarte apreciată actriță. În plan personal, Aurelian Temișan este căsătorit cu Monica Davidescu, împreună cu care are o fetiță, Dora. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani. Aurelian Temișan și Monica Davidescu au sărbătorit, în data de 13 ianuarie 2022, 27 de ani de când se cunosc.

Actrița a dezvăluit, pentru impact.ro, că, în urmă cu ani, a pierdut o sarcină.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Monica Davidescu face mărturisiri dureroase.  ”Nu a fost să se dezvolte până la capăt, s-a oprit la 8 săptămâni de evoluție și asta a fost”

Întrebată dacă fiica sa, Dora, i-a cerut să îi facă un frate sau o surioară, Monica Davidescu a răspuns: ”Da, a avut o perioadă în care și-a dorit foarte mult acest lucru, dar, știi cum e, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat și pentru ce nu mi-a dat. Am pierdut o sarcină, (după ce o aveam pe Dora) ,nu a fost să fie, nu a fost să se dezvolte până la capăt, s-a oprit la 8 săptămâni de evoluție și asta a fost. De aceea, si la îndemnul medicului, mi-am zis: mulțumește lui Dumnezeu și pentru ce ai și pentru ce nu ai”.


”Inițial am avut așa un gând de a adopta, apoi am fost la medic să înțelegem dacă există o problemă medicală, iar medicul, după ce ne-a făcut toate analizele amândurora, a zis “Eu aș putea să vă ajut, dacă ar fi o problemă medicală și să încercăm prin toate tehnicile pe care le cunoaștem și care au ajuns la un anumit nivel, dar nu intervin niciodată acolo unde sunt două corpuri sănătoase, care pot face copii și dacă nu vă dă Dumnezeu, înseamnă că nu e cazul deocamdată”. De aceea sunt cu Dumnezeu înainte, pentru că fata a venit la momentul potrivit și ne-a împlinit ca familie, ca oameni, ne învață despre generația ei, noi învățăm o dată cu copilul o mulțime de lucruri noi”, a mai declarat actrița.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?