Categorii: Monden Vedete Romania

Monica Davidescu, confesiuni despre căsnicia cu Aurelian Temișan: „Ne-am gândit să adoptăm un copil”

Monica Davidescu a făcut recent confesiuni despre căsnicia cu Aurelian Temișan. Actrița a dezvăluit că aceștia s-au gândit să adopte un copil. 

Soția lui Temișan a vorbit deschis despre relația celor doi și despre adopția unui copil.

Monica Davidescu, confesiuni despre căsnicia cu Aurelian Temișan

Întrebată de Libertatea când și cum și-a dat seama că Aurelian este „alesul”, Monica a spus: „Ne-am mutat împreună la câteva luni după ce ne-am cunoscut. Știam că avem un lung drum împreună, dar nu îi făceam o proiecție. Mergeam pas cu pas, alături”.

Actrița a abordat și subiectul adopției: „Înainte de a o avea pe Dora ne-am gândit serios să adoptăm un copil. Apoi a venit Dora și, cu toate că am sperat la un frate sau o soră pentru ea, nu s-a întâmplat. Acum ne implicăm cu toții în evenimente ce pot ajuta mai mulți copii”. 

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Monica a povestit și ce reguli respectă ea și soțul său în viața de cuplu. 

„Să fim noi înșine. Respectul reciproc e de la sine înțeles. Faptul că suntem amândoi în lumea spectacolului și că încercăm să facem împreună o mulțime de lucruri, ne ajută să ne completăm, să ne susținem și să ne înțelegem nevoile”, a mai precizat actrița. 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR