Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Monica Bîrlădeanu se confesează. ”Îmi doream să fiu vânzătoare”

Actrița Monica Bîrlădeanu, în vârstă de 43 de ani, a făcut mărturisiri în cadrul unui interviu. Aceasta a dat detalii din trecutul său, explicând ce profesia și-ar fi dorit să aibă.  ”Îmi doream să fiu vânzătoare”, a declarat vedeta. Monica Bîrlădeanu a povestit și cum a ajuns să aibă o carieră în actorie.

Monica Bîrlădeanu a acordat un interviu pentru catine.ro. Vedeta a mărturisit, printre altele, la ce carieră visa când era mică și cum și-a descoperrit pasiunea pentru actorie.

”Îmi doream să fiu vânzătoare. Evident am trecut prin faza cu medic, apoi s-a conturat visul de a deveni avocat și ulterior am ajuns în actorie… Nu a fost o pasiune (n.r. actoria). A fost un job adiacent care a început să-mi placă. A fost o chestie pe care am descoperit-o făcând-o din nevoie”, a declarat ac easta.

Monica Bîrlădeanu se confesează. Care a fost cea mai dificilă scenă pe care a interpretat-o

Monica Bîrlădeanu a mărturisit și caare a fost cea mai dificilă scena pe care a interrpretat-o ca actriță: ”Cred că o scenă dintr-un film italian în care mi se tăia limba. Am jucat-o greu. A fost de destul de provocatoare din punct de vedere fizic. Scena se întâmpla în secția de Psihiatrie a spitalului unei închisori. O nebunie”.


Întrebată despre cel mai frumos rol pe carre l-a jucat, actrița a răspuns: ”Foarte complicat. Am iubit fiecare rol pe care l-am jucat. Sunt roluri de care te atașezi fără să vrei. Mi-a plăcut cel mai mult Francesca”.

Câți euro primește un român, la cules de sparanghel în Germania. Salariul este uriaș!
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde

Monica Bîrlădeanu a fost refuzată la TV

Actrița Monica Bîrlădeanu, pe care telespectatorii o știu și din serialul de televiziune ”Vlad”, de la Pro TV, a povestit că la un moment dat a dat o probă pentru a prezenta rubrica Meteo la TV, însă a fost refuzată. Vedeta a explicat care a fost motivul.

“Am dat prima dată o probă pentru rubrica Meteo, la Pro TV, și am picat. Mi-au zis că televiziunea nu e pentru mine că am gura strâmbă! Atunci am primit un telefon de la Radu Moraru să dau o probă pentru o emisiune nouă la B1 TV, post care tocmai se lansa. Când am dat proba eram praf. Nu știu nici acum cum de m-au vrut!“, a explicat Monica Bîrlădeanu la o emisiune online.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?