Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Monica Bîrlădeanu, în izolare. ”Eram destul de mulțumită că reușisem să scap până acum”

Monica Bîrlădeanu s-a autoizolat. Vedeta așteaptă să vadă dacă testul COVID-19 iese pozitiv sau negativ.

Actrița Monica Bîrlădeanu se află în autoizolare la domiciliu, după cum a anunțat chiar ea pe contul său de socializare. De asemenea, vedeta a afirmat că așteaptă rezultatul testului COVID pentru a afla dacă este sau nu infectată cu virusul.

”Iata ca a venit si momentul ala pe care l-am evitat cu grija 1 an de zile: autoizolarea. N-am facut din asta un motiv sa pretind un premiu, dar va spun sincer… eram destul de multumita ca reusisem sa scap pana acum. Contemplez la modul serios sa-mi renovez balconul, sa rearanjez dressingul, sa-mi fac o zona de lucru la bijuterii pe terasa si tot felul… Nu sunt ipohondra, dar sa nu stii daca ai sau n-ai… e ceva destul de destabilizant. Orice durere de cap ti se pare suspecta ??‍♀️ Ati trecut prin asta? Cum ati gestionat momentul..? Share-uiti ce v-a ajutat cat ati asteptat un rezultat de test…”, a fost mesajul transmis de Monica Bîrlădeanu în mediul online.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Monica Bârlădeanu a lucrat ca ospătăriță

Monica Bârlădeanu este astăzi una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră, cu o carieră impresionantă în televiziune și ca actriță.

Însă, în urmă cu ani, pe vremea când era adolescentă, Monica Bârlădeanu a lucrat ca ospătăriță pentru a face rost de bani și pentru a-și ajuta familia.

„Familia mea avea o situaţie foarte precară financiar. Tatăl meu murise, mama era educatoare. Îţi iei banii pe vară şi într-o lună s-au dus, că ai trei copii. Când am ajuns la o vârstă la care am simţit că se poate conta pe mine, 16, exact în vara din a 10-a, am vrut foarte tare să contribui şi să îmbunătăţesc cumva situaţia noastră. Şi atunci m-am angajat ospătăriţă la o terasă. Lucram 24 cu 48, tu ştii ce înseamnă asta? Astăzi nici nu pot să îmi imaginez, deşi fratele meu mai mare e pompier şi lucrează pe programul ăsta.Când eşti ospătar, eşti în picioare tot timpul. Dar vezi, asta spun… atunci corpul meu ducea toate abuzurile astea. Nopţi nedormite şi mi-a plăcut foarte tare, ţin minte prima senzaţie pe care am avut-o în momentul în care am câştigat primii bani, şi primii bani erau din bacşiş, nu era salariu. Când a ajuns la salariu şi s-a uitat în buletinul meu, îţi dai seama, eram totuşi un minor, dar erau anii ’90”, a povestit vedeta într-un interviu.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat