Categorii: Monden Vedete Romania

Momente dificile pentru Anca Badiu! Ce diagnostic i-au pus medicii fostei soliste de la Class

Fosta solistă a trupei Class a ajuns de nerecunoscut în ultimii ani. Problemele de familie, dar și de sănătate ale Ancăi Badiu și-au spus cuvântul. Fosta artistă s-a retras de ceva timp și din lumina reflectoarelor, iar moartea fratelui său i-a lăsat un mare gol în suflet.

Momente dificile pentru Anca Badiu! Ce diagnostic i-au pus medicii fostei soliste de la Class

De asemenea, Anca Badiu a avut de suferit și din cauza unor probleme de sănătate. Aceasta a făcut dezvăluiri șocante la Antena Stars. Ea a precizat că a mers la medic, însă acolo i s-a pus un diagnostic greșit. Din păcate, a aflat abia după 10 ani că suferea de o altă boală.

‘La un moment dat, acum 10 ani, am avut niște crize în capul pieptului și aveam reflux gastro-esofagian. M-am dus la doctor doar că, ce să vezi? Mi-au pus un diagnostic greșit: hernie hiatală. Nu am avut pentru că am descoperit cu stupoare după 10 ani, după tratamente. Mi-au găsit o gastrită… Am probleme cu fierea. Neavând această hernie hiatală, începând și dieta cu nutriționistul… Diagnosticul a fost pus greșit’, a declarat Anca Badiu la Antena Stars.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

În plus, aceasta a explicat care a fost adevăratul motiv pentru care nu a mai vrut să apară în lumina reflectoarelor.

‘M-am retras într-un context în care s-au produs niște evenimente dureroase. Nu mai vreau să mai vorbesc despre asta. Nu-mi face bine. Viața merge înainte, se întâmplă lucruri…’, a mai adăugat Anca Badiu.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”