Categorii: Știri Stiri Romania

Mircea Sandu a fost diagnosticat din nou cu cancer! Clipele grele prin care a trecut fostul președinte FRF

Veste cumplită pentru Mircea Sandu! Fostul președinte al Federației Române de Fotbal (FRF) a fost diagnosticat a doua oară cu cancer. În urmă cu 11 ani, el a fost operat de cancer la colon, iar acum a aflat că suferă și de cancer la plămâni.

Potrivit gsp.ro, Mircea Sandu, în vârstă de 68 de ani, a primit diagnosticul dur la un control de rutină, la o clinică din Franța. El se afla în vacanță la fiica lui, Raluca, iar soția a insistat să meargă la doctor, deși nu a avut niciun simptom.

A aflat că are cancer la plămâni

Doctorii l-au anunțat în luna iunie că are o tumoare malignă la plămâni. Din fericire, tumora a fost descoperită într-o fază incipientă și a putut fi extirpată în totalitate. Mircea Sandu s-a lăsat tot pe mâna medicilor care l-au operat în 2009 de cancer la colon.

Intervenția chirurgicală a fost un succes, iar Mircea Sandu nu a mai avut nevoie de chimioterapie sau radioterapie.

În plus, doctorii i-au spus că noul cancer nu a fost o recidivă a bolii din urmă cu 11 ani. Nu există nicio legătură între cele două tumori.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

A fost operat de cancer la colon în 2009

În urmă cu 11 ani, Mircea Sandu a explicat cum a scăpat cu viață după ce a fost diagnosticat cu cancer la colon. El a mărturisit că a fost norocos că a descoperit boala din primele momente. Toate tratamentele l-au costat 100.000 de euro.

‘Am făcut și chimioterapie și radioterapie. Apoi, m-a operat un doctor specializat în transplant de ficat. Nu mi-a fost bine vreun an de zile. Vai de capul meu. Acum sunt OK, mă mișc, mă bucur de copii și de nepoți’, a spus fostul șef al FRF, într-un interviu pentru ”Gazeta Sporturilor”, în 2014.

‘Am descoperit boala într-un stadiu incipient, plus că nici nu se compară tratamentul din România cu cel pe care l-am făcut în străinătate. Acolo, când îmi dădeau să beau cocktailul ăla, se duce direct la țintă și vindecă, zdrobește tumoarea și distruge metastaza. În trei luni de tratament, am distrus o metastază de la 5 centimetri până la un centimetru. Trăisem deja o experiență cu fosta soție, știam ce face cancerul, dar am fost puternic mental, a mai adăugat el.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat