Categorii: Emisiuni TV Monden Vedete Romania

Mircea Badea, reacție acidă după ce Irina Rimes a fost numită ambasador Brâncuși

Mircea Badea a avut o reacție acidă după ce Irina Rimes a fost numită ambasador al Zilei Naționale „Constantin Brâncuși”. 

Numirea Irinei Rimes ca ambasador al lui Brâncuși, de către Ministerul Culturii, a stârnit reacții de tot felul din partea internauților și nu numai.  

Mircea Badea, reacție acidă după ce Irina Rimes a fost numită ambasador al Zilei Naționale „Constantin Brâncuși”

Deranjată de critici, artista a transmis un mesaj pe o rețea socială. 

„Nu mai citiţi toate articolele care circulă pe net cu titluri din cuvinte scoase din context. Mâine, după ce trece febra, vom vorbi şi noi despre lucruri relevante, cum ar fi evenimentul de pe 19 februarie la Muzeul National de Artă. Noapte bună”, a scris Rimes. 

S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de înger din Călărași. Ce a scos la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Și Mircea Badea a comentat despre postura în care se află Irina. În stilul caracteristic, plin de sarcasm, prezentatorul TV a spus că inițiativa Ministerului Culturii nu este chiar deplasată și a argumentat de ce. 

„Cred că inițiativa Ministerului Culturii nu este perfect idioată. Tu ai senzația că unul care intră pe Youtube să-i cânte The Motans feat. Irina Rimes aude vreodată de Brâncuși?! Niciodată! Ăștia care intră pe Instagram, au pantaloni cu vedere la gleznă și au aplicație pentru pizza, au auzit de Brâncuși?! … măcar așa să audă de ”domnul sculptor”. Deci nu e o idee perfect ineptă, doar că, vă dați seama, în ce fel am ajuns? Omenirea recentă află că a existat ”domnul sculptor” de la Irina Rimes. Abia asta este ceva superb! Asta e realitatea”, a spus Mircea. 

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important