Categorii: Știri

Ministrul Transporturilor a ajuns la spital după un accident rutier. În ce stare se află Răzvan Cuc

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a suferit un accident rutier în această dimineață, în București. Politicianul a fost transportat la Spitalul Floreasca după ce a acuzat dureri la coloană și la mână. 

Potrivit Digi 24, ministrul Transporturilor se îndrepta către Guvern atunci când autoturismul său, condus de șofer, a fost implicat într-un accident, din cauza unei depășiri neregulamentare. 

„Menționăm că ministrul Transporturilor nu conducea respectivul autoturism. Instituțiile abilitate desfășoară cercetări cu privire la circumstanțele producerii evenimentului respectiv”, au comunicat autoritățile. 

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Din datele poliției, au fost avariate nu mai puțin de șase autoturisme: „La data de 15.07.2019 în jurul orelor 09.40 numitul Bratu Eugen a condus auto marca VW Touareg cu nr. de înmatriculare B 107 WTX pe bd. Alexandru Ioan Cuza iar în apropiere de intersecție cu str. Iacob Negruzzi a efectuat depășirea neregulamentară peste marcajul continuu în intersecție moment în care a intrat în coliziune cu auto marca Dacia Dokker cu numărul B 99 ROH condus de Bondoc Ion care se încadrase pentru a efectua virajul la stânga pe str. Iacob Negruzzi! În urma accidentului a rezultat avarierea celor două autovehicule și a altor patru parcate cât și rănirea ministrului Transporturilor, Cuc Alexandru Răzvan, care ulterior în jurul orei 10.45 s-a deplasat prin mijloace proprii la Spitalul Floreasca! Ambii conducători au fost testați rezultatul fiind zero”. 

Conform Știri pe Surse, ministrul a suferit o fractură la mâna stângă și va mai rămâne internat o perioadă. 

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important