Categorii: Știri Stiri externe

Milionarul rus Dmitry Obretetsky a murit în circumstanțe dubioase. Prietenii săi îl blamează pe Putin

Milionarul rus Dmitry Obretetsky a murit în circumstanțe dubioase, după ce a fost lovit de mașină în timp ce își plimba câinele. Prietenii săi îl blamează pe Putin și susțin că nu a fost un accident, ci un asasinat la comandă.

Un afacerist rus care locuia în Marea Britanie a murit, după ce a fost lovit de mașină în Surrey. Bărbatul a ajuns la spital, unde a dedecat după cinci zile și, din păcate, și câinele său a avut aceeași soartă. 

Milionarul rus Dmitry Obretetsky a murit în circumstanțe dubioase

Poliția din Surrey face apel la martori și a solicitat înregistrările camerelor de supraveghere din zonă. Accidentul a avut loc pe 25 noiembrie și până acum nu s-a aflat cu exactitate ce s-a întâmplat. 

Un prieten și asociat al lui Obretetsky a declarat, pentru Life, că suspectează că afaceristul a fost ucis la comandă, în spatele acțiunii aflându-se chiar Vladimir Putin. 

„În ziua de astăzi, în Marea Britanie oamenii conduc foarte atent. Nu exclud deloc varianta că a fost ucis”, a spus bărbatul. 

Ce se întâmplă cu Florin Piersic, după ce a fost transportat la Matei Balș. Declarațiile medicilor pun într-o lumină diferită starea marelui...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Obretetsky a ajuns miliardar în Voldograd după căderea Uniunii Sovietice, apoi s-a mutat în Surrey împreună cu soția și copiii. Pentru că era foarte pasionat de fotbal, omul de afaceri s-a mutat lângă mai multe staruri de la Chelsea. 

În timpul Campionatului European de Fotbal din 2008, Obretetsky a devenit un erou, după ce a fost pozat în timp ce flutura un steag rus în mijlocul suporterilor olandezi. Totul avea loc atunci când Rusia a bătut Olanda cu 3-1 în semifinalele competiției. 

 

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?