Categorii: Știri Stiri Romania Vedete Romania

Mihai Trăistariu, foc și pară pe organizatorii Eurovision! Ce l-a enervat

Mihai Trăistariu este foc și pară pe organizatorii Eurovision! Artistul a explicat ce l-a enervat și de ce nu mai participă la preselecții.

Artistul urma să participe pentru a 11-a oară la Eurovision, însă spune că a ramas dezamăgit de organizatori. Din cauză că a aflat foarte târziu că regulamentul s-a schimbat, Trăistariu nu a mai putut să se înscrie în concurs, scrie Click.

Ce l-a enervat pe Trăistariu

„Gafează neanunţând la timp. Nu-mi spui tu mie că se scrie o piesă în câteva zile ca să fie gata pe 1 martie în finală. Piesa se ştie deja, artistul e ales, cred că are şi videoclipul, aşa spun toţi colegii mei de breaslă cu care am vorbit. Compozitori şi colegi mă sună, sunt supăraţi şi indignaţi”, a spus Mihai. 

Solistul a mai spus că va participa pentru altă țară la Eurovision, având ca model experiența lui Celine Dion. 

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Eu merg pe drumul meu, mă înscriu pentru altă ţară că, mi-am propus de mult timp şi iată că a venit ocazia. O să câştig pentru orice ţară, aşa cum Celine Dion, canadianca, a câştigat Eurovision pentru Elveţia. Deci se poate!”, a mai punctat artistul.

Mihai Trăistariu a obținut locul patru la Eurovision 2006, cu piesa „Tornero”, în marea finală de la Atena. 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR