Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Mihai Morar, despre propunerile de a participa la reality show-uri. ”Pentru nicio sumă nu m-ar putea scoate nu știu o lună, două luni”

Mihai Morar, în vârstă de 40 de ani, a vorbit despre revenirea în televiziune, dar și despre prounerile pentru a participa la reality show-uri. ”Pentru nicio sumă nu m-ar putea scoate nu știu o lună, două luni. Trebuie să fie ceva, nu o sumă, trebuie să mă tentezi cu ceva care să îmi aducă mie o experiență mai mare peste radio și peste familie ca să fac asta”, a comentat Mihai Morar.

Mihai Morar este un binecunoscut om de radio și televiziune. Acesta prezintă emisiunea matinală la Radio Zu, împreună cu Daniel Buzdugan. A mai prezentat emisiunea ”Răi da’ Buni” de las postul de televiziune Antena Stars. de ceva vreme, Mihai Morar a renunțat la televiziune.

În ceea ce privește viața personală, Mihai Morar este tată de gemene, Mara și Cezara.  Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară, în iulie 2019, când soția lui a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Roua. Mihai Morar şi Gabriela formează un cuplu de peste 15 ani şi sunt căsătoriţi tot de atunci.

Mihai Morar, despre propunerile de a participa la reality show-uri. ”E foarte greu să mă oferteze cineva pe mine”

Mihai Morar a vorbit, pentru revista Viva, despre televiziune și despre propunerile pe care le-a primit de a participa la reality show-uri. Întrebat dacă a primit propuneri de a reveni pe micul ecran, ac esta a spus: ”Pentru proiecte speciale, pentru că eu nu sunt nici genul de vedetă tipică pentru reality show având un job zi de zi la radio, nu pot să plec”.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea


”Am avut, nu în Asia neapărat. La Survivor nu, n-am primit. E foarte greu să mă oferteze cineva pe mine, pentru că știe că în primul rând am trei copii acasă, am 5 emisiuni de dimineață de făcut de luni până vineri la radio și toată lumea știe, după 18 ani de matinal împreună cu Buzdugan, că nu e nimic mai important pentru mine decât fetele de acasă și decât radioul. Pentru nicio sumă nu m-ar putea scoate nu știu o lună, două luni. Trebuie să fie ceva, nu o sumă, trebuie să mă tentezi cu ceva care să îmi aducă mie o experiență mai mare peste radio și peste familie ca să fac asta, numai de împlinire aș face-o”, a declarat Mihai Morar.

 

FOTO. Cât de frumoasă e iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important