Categorii: Monden Vedete Romania

Mihai Mitoșeru, primul pas spre împăcarea cu fosta soție! Ce a declarat despre Noemi Dragomir

Încurcate sunt căile dragostei! Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir divorțau în toamna anului trecut, după o relație de 13 ani. Ambii au decis să se despartă pe cale amiabilă în fața notarului.

Mihai Mitoșeru, primul pas spre împăcarea cu fosta soție! Ce a declarat despre Noemi Dragomir

Însă acum lucrurile au luat o turnură neașteptată. Mihai Mitoșeru și Noemi Dragomir par să fi lăsat deoparte toate problemele din trecut și chiar să se gândească la o posibilă împăcare.

Prezentatorul tv a mărturisit că a început să se întâlnească cu fosta lui soție, scrie Spynews. Se pare că cei doi au discutat despre problemele care au dus la divorțul de anul trecut.

Mihai Mitoșeru a recunoscut că există o cale de împăcare și nu mai vrea să se grăbească, pentru a nu regreta mai târziu.

‘Toată lumea încearcă sa găsească un motiv real al despărțirii noastre. Asta facem și noi doi de trei luni! Din păcate nu am plecat cu alta, nu a fost ea cu altul, nu ne-am bătut, nu avem mobila de împărțit! La noi (după 13 ani!) a intervenit ce e cel mai rău: obișnuința! Și nu am știut sa facem ceva sa trecem peste! Nu cred cred ca e bine sa trăim din inerție, nu avem copii care sa ne țină împreuna, meritam sa nu pierdem nici măcar o zi in care sa putem sa fim Fericiți!

Împreuna sau separat! De data asta am hotărât amândoi sa încercam separat! Sper din toată inima mea ca Noemi sa fie și mai fericita de cât a fost in ultimii 13 ani si știu ca si ea îmi dorește la fel. Va mulțumesc tuturor pt faptul ca sunteți lângă noi!’, declara Mihai Mitoșeru, anul trecut.

Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

 

 

 

Mai mult de atât, Mihai Mitoșeru a mai mărturisit că ar putea exista între ei o cale de împăcare, însă pentru acest lucru trebuie să o ia pas cu pas și să nu se grăbească pentru a regreta mai târziu, din nou, alegerea făcută.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?