Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Mihai Bendeac dezvăluie: „Până la 38 de ani nu am plătit nimic, nicio factură”. Ce avere are actorul

Mihai Bendeac a șocat cu declarațiile sale. Juratul  „iUmor” a mărturist că nu a plătit nicio factură până la vârsta de 38 de ani. Actorul a declarat că nu are nicio grijă în ceea ce privește plata facturilor. Cine se ocupă de banii pe care îi câștigă, dar și de cheltuielile artistului.

Mihai Bendeac a dezvăluit, anul trecut, că locuiește acolo unde și-a dorit dintotdeauna, în centrul Capitalei, pe Bulevardul Unirii. Vedeta a dezvăluit că a plătit 185 de mii de euro pe apartamentul achiziționat.

Chiar dacă nu a dezvăluit ce cheltuieli lunare are, actorul a mărturisit că cel acre se ocupă de banii pe care îi câștigă este tatăl sau. Vedeta a recunoscut că nu are nicio grijă și nu se preocupă de plata facturilor.

„Până la 38 de ani nu am plătit nimic, nicio factură”

„Până la 38 de ani nu am plătit nimic, nu am plătit nicio factură”.

Reporter „iUmor”: „D-aia, se vede că ai bani, ai fost întreținut. Cine îți plătește facturile atunci?”

Mihai Bendeac: „Tata!”

Reporter „iUmor”: „Asta zic, ești un întreținut”

Mihai Bendeac: „Păi, da, dar eu dau, toți banii ăia se duc acolo, într-un cont de-al meu. Tata de acolo plătește tot. Eu nu știu câți bani am, am un cont pe care îmi bagă el bani din când în când”.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Ce avere are actorul

Mihai Bendeac a devenit oficial cea mai bine plătită vedetă de televiziune din România. Vedeta a încasat un salariu uriaș în perioada 2019-2020 de la Antena 1, unde și-a câștigat popularitatea pe micul ecran, odata cu emisiunea ”iUmor”,

Potrivit declarației de avere a tatălui său, Dănuț Bendeac, director la Agenția Domeniile Statului, Mihai Bendeac  a încasat în perioada menționată, suma de 200.000 de euro de la postul de televiziune.  Banii i-ar fi donat actorul tatălui său, Dănuț Bendeac, conform declarației de avere a acestuia.

În 2019, actorul a trecut pe numele tatălui său suma de 200.000 de lei (40.000 de euro), în 2018 – 605.000 lei (120.000 euro), în 2017 – 365.000 lei (73.000 euro) iar în 2016 – 376.000 lei (75.000 euro), toți banii provenind din televiziune.

Bendeac a avut, în medie, peste 16.000 de euro lunar pentru prestațiile lui de la televiziune, ceea ce face din el cea mai bine plătită vedetă de televiziune.

La data completării declarației de avere, tatăl lui Bendeac avea în conturi circa 200.000 de euro. În total, Bendeac a făcut mai mult de 500.000 de euro din televiziune în 5 ani.

Actorul are și o latura sensibilă, iar acest lucru a fost observat când a donat o anumită sumă de bani unui spital public din România.

Mihai Bendeac a donat toate încasările obținute din cartea sa, “Jurnalul unui Burlac. Actorul s-a alăturat campaniei demarată de Codin Maticiuc – Spitale publice din bani privați – și a decis că toți banii pe care îi primește din vânzarea biografiei pe care a scos-o pe piață – 200.000 de euro -, în 2020, să fie folosiți pentru renovarea spitalelor din România.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?