Categorii: Monden

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri incendiare despre prima noapte de amor: “Aveam aproape 17 ani și muream de curiozitate”

 Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai sexy femei din România. Chiar dacă a trecut de prima tinereţe, vedeta reuşeşte în continuare să atragă toate privirile atunci când iese în public.

Fosta prezentatoare tv a fost mereu o persoană sinceră şi fără inhibiţii. Atunci când a fost întrebată, Mihaela Rădulescu a răspuns cu sinceritate chiar şi întrebărilor… intime.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri incendiare despre prima noapte de amor

De această dată, vedeta a făcut dezvăluiri incendiare legate de prima noapte de amor.

„Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele.

Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit agenta de la Rutieră
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării” a declarat Mihaela Rădulescu, pentru revista Tango.

VEZI GALERIE FOTO CU MIHAELA RĂDULESCU ÎN COSTUM DE BAIE! ARE 50 DE ANI, DAR ARATĂ FABULOS!

Mai mult decât atât, focoasa șatenă nu a rămas “marcată” de prima sa experienţă şi a mărturisit că partenerul său era începător și nu se pricepea mai deloc.

„Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)” a mai spus Mihaela Rădulescu.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?