Categorii: Monden Vedete Romania

Mihaela Borcea îndeamnă la rugăciune. Ce le-a transmis urmăritorilor săi din online

Mihaela Borcea este marcată de pandemia de coronavirus din România. Fosta parteneră de viață a omului de afaceri Cristi Borcea i-a îndemnat pe fanii ei din medil virtual să se roage.

Pe contul său de Facebook, Mihaela Borcea a postat o rugăciune pentru îndepărtarea epidemiei și le-a transmis urmăritorilor ei din online să se roage.

”Haideți dragii mei să rostim împreună rugăciunea și să ne rugăm unii pentru alții!????”, le-a spus Mihaela Borcea internauților.

Marți, numărul cazurilor de infectare cu coronavirus din România a ajuns la 2.245. Bilanțul deceselor a ajuns la 69. Numărul persoanelor declarate vindecate este de 220.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Mihaela Borcea trăiește o poveste de iubire cu Sorin Rap, alături de care se pare că și-a găsit în sfârșit liniștea după divorțul de omul de afaceri Cristi Borcea. Despre povestea de dragoste dintre Mihaela Borcea și Sorin Rap s-a aflat la începutul anului 2018.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea este căsătorit cu fostul model Valentina Pelinel.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR