Categorii: Monden Vedete Romania

Mihaela Borcea a strălucit în noaptea de Revelion! Fosta soție a lui Borcea s-a distrat cu iubitul ei

Mihaela Borcea a înflorit de când trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Sorin Rap! Fosta soție a lui Cristi Borcea a trecut peste divorț și este mai îndrăgostită ca niciodată.

Mihaela Borcea a strălucit în noaptea de Revelion!

Mihaela Borcea a petrecut noaptea de Revelion cu iubitul ei și prieteni apropiați. Aceasta a reușit să fie în centrul atenției toată seara! Mihaela a ales să îmbrace o rochie neagră, mulată, cu un decolteu adânc, care i-a scos în evidență bustul imens.

Nici partenerul ei nu s-a lăsat mai prejos și a purtat costum elegant, negru. Îndrăgostiții s-au fotografiat lângă bradul de Crăciun.

Mihaela Borcea și Sorin Rap sunt împreună de mai bine de doi ani. Înainte, bărbatul a fost polițist de meserie, om de încredere al Mihaelei și inclusiv șofer pentru aceasta.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Zvonurile că formează o relație au apărut de pe vremea când Sorin Rap era încă însurat. Angela, soția de la vremea respectivă, a acuzat-o pe Mihaela Borcea că i-a stricat căsnicia, însă aceasta a negat vehement.

Mihaela Borcea are 3 copii cu Cristi: Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important