Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Mărturisirile emoționante ale lui Fuego despre mama sa. ”Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta”

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, a făcut mărturisiri de suflet despre mama sa. ”Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special”, a declarat artistul, în vârstă de 45 de ani, despre cea care i-a dat viață.

Fuego este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră.  Cântărețul a vorbit, în cadrul unui interviu pentru playtech.ro, despre mama sa, Eugenia.

Artistul a făcut dezvăluiri de suflet despre cea care i-a dat viață.

Mărturisirile emoționante ale lui Fuego despre mama sa. ”Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visurile ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate”

„Mama mea, Eugenia, este fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special. Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru tresăririle ei. Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi. Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visurile ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea din toți acești ani.M-a susținut necondiționat, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările”, a declarat Fuego pentru sursa mai sus-menționată.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Mama este cea care și-a dorit ca eu să devin artist, înainte de a mă naște! Și-a setat lucrul acesta și cred că și asta a contat. Tot ea mi-a descoperit și vocea și de mic a cântat cu mine, mi-a insuflat dragul de muzică românească”, a completat artistul.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?