Categorii: Monden Vedete Romania

Marius Moga, mesaj special pentru soția sa după patru ani de mariaj

Anul acesta, Marius Moga a pus mai mult accent pe viața de familie, iar celebrarea a patru ani de la căsătorie a fost un moment foarte special pentru artist.

Ieri, Moga a lansat piesa „Ai grijă de femeia ta” și a profitat de ocazie pentru a-i adresa partenerei sale de viață, Bianca Lăpuște, un mesaj emoționant. 

„Se lansează #AiGrijaDeFemeiaTa și cel mai mult vreau să îți mulțumesc ție @biancamogalapuste pentru că ești femeia vieții mele și învăț în fiecare zi cum să am grijă de tine mai bine! Te iubesc #femeiamea #iubitamea #prietenamea #muzamea❤️”, a scris Marius în dreptul unei fotografii cu Bianca.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Cei doi sunt împreună de șase ani și și-au unit destinele în 2015, cu puțin timp înainte ca blonda să aducă pe lume primul copil al cuplului, o fetiță. 

 

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”