Actorul Marius Manole a făcut confesiuni în cadrul unui interviu.
Marius Manole a acordat un interviu pentru okmagazine.ro, în care a vorbit despre viața și cariera sa. De asemenea, Marius Manole a explicat și ce anume a pierdut în perioada de pandemie.
”Am pierdut un om drag în pandemie, am făcut nişte alegeri proaste în pandemie, m-am pierdut pe mine în pandemie, încerc să mă regăsesc, abia acum încep să mă regăsesc, am pierdut încrederea în mine în pandemie, am pierdut o pisică în pandemie. Am pierdut”, a mărturisit actorul.
Întrebat care a fost cea mai grea perioadă din viața sa, Marius Manole a răspuns: ”Ultimele două luni. Pentru că am fost într-o depresie mai grea. M-am lăsat un pic descoperit, cum eu nu mă las de obicei, a venit viaţa peste mine, mi-a dat două palme, a trebuit să stau pe un scaun mai multe ore o lună de zile ca să înţeleg ce mi se întâmplă, am înţeles ce mi se întâmplă cu greu. Eu când am făcut prima emisiune cu Întrebarea mesei rotunde plânsesem înainte. Cred că am plâns mai bine de o oră. Nici nu ştiu cum am reuşit să fac acea primă emisiune. Dar acum îmi revin, slavă Domnului. Se întâmplă să ai şi căderi şi cred că ideea e să vorbim despre ele, pentru ca alţi oameni să nu se sperie când li se întâmplă lucrul ăsta. Nu e nicio dramă. De fapt, este o dramă, dar se poate trece peste asta, trebuie doar să conştientizezi că eşti un om şi ai dreptul să lupţi pentru fericirea ta şi dacă nu o găseşti într-o parte să pleci, să rupi, să tai, să o iei de la capăt de fiecare dată”.
Marius Manole a vorbit și despre dependența de muncă și despre încrâncenare.
”Da. Încrâncenat nu ştiu, de vreo zece ani nu mai eram încrâncenat. Odată ce treci de zona cu afirmarea şi scapi de frica de critici şi începi să te bucuri în alt fel de meserie, nu mai eşti încrâncenat, că nu mai am ce să dovedesc de mult nimănui. Dar da – eram workaholic. Şi eram la limita supravieţuirii – existau zile când aveam căderi de trebuia să merg la spital urgent ca să fac perfuzii sau să pot să stau 3 ore într-un pat să nu mă gândesc la nimic, să iau o jumătate de somnifer şi să dorm. A fost o oboseală foarte mare şi îi mulţumesc trupului meu că a rezistat la 20 de ani de muncă încontinuu. Şi când spun încontinuu nu mă alint, nu mint, nu mă laud. Teatrul înseamnă foarte multă muncă dacă vrei să-l faci la nivel performant şi dacă vrei să rămâi permanent printre cei mai buni şi mai ceruţi. Pentru că, până la urmă, şi asta e important – ca lumea să te ceară”, a mai declarat el.