Categorii: Știri Stiri externe

Mariana Moculescu, clipe de coșmar în Italia! A fost dată în urmărire. Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Horia Moculescu

Mariana Moculescu a ajuns la capătul puterilor. Fosta soție a lui Horia Moculescu trece prin momente cumplite. Recent, ea a publicat pe Facebook o imagine în care apare alături de iubitul italian, la Casa Julietei din Verona, însă descrierea respectivei fotografii i-a șocat pe toți.

Mariana Moculescu, clipe de coșmar în Italia! A fost dată în urmărire și este căutată de Poliție

Se pare că bărbatul a denunțat-o pe fosta soție a compozitorului Horia Moculescu chiar în momentul în care Mariana se afla cu el în vacanță. Mariana Moculescu a povestit toată întâmplarea pe Facebook.

‘Am fost denunțată de Lorenzini Massimiliano din iunie 2018. Am fost căutata de Carabinierii din Montemurlo acum 2 saptamani și mi-au adus la cunoștință că voi fi anchetată penal pentru că am o Procură de la Republica Italiana. În tot acest timp, am locuit în casa acestuia, facandu-mi rezidența la adresa sa, am petrecut Revelionul și Paștele cu sora și cumnatul său și, de fapt, eu eram denunțată.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Practic, pentru a se apară de denunțul făcut de mine pentru acte persecutorii, m-a denunțat pe mine. Avocatul meu din oficiu va intra în Tribunalul din Prato și va citi dosarul pentru a ști motivele incriminării. În concluzie, am avut o relație de 4 ani cu o persoana care s-a comportat persecutoriu și mi-a ascuns 1 an de zile faptul că m-a denunțat penal’, a scris Mariana Moculescu pe rețelele de socializare. 

Ea a mărturisit că nu știa nimic de planurile iubitului italian. Mariana Moculescu trăia și dormea în același pat cu bărbatul care a dat-o în urmărire generală.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR