Categorii: Monden

Maria Constantin a apelat la estetician! Ce intervenții și-a făcut solista

După două mariaje care nu au mers, Maria Constantin și-a găsit fericirea în alături de fotbalistul Dacian Varga. Totodată, blonda a făcut niște schimbări vizibile, pe care le afișează cât mai des. 

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin a împlinit recent 32 de ani și, potrivit Viva, și-a făcut un cadou special. Vedeta a ales să treacă pragul cabinetului unui estetician pentru mai multe intervenții de înfrumusețare. 

Artista și-a mărit buzele, de care este foarte mândră acum și le afișează într-o mulțime de selfie-uri, și-a schimbat forma sprâncenelor și, se pare, și-a aplicat fațete dentare. 

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

După divorțul de Matei Toader, al doilea din viața ei, Maria a început o relație cu fotbalistul Dacian Varga în toamna anului trecut. Apropiații cuplului spun că aceștia au o relație liniștită, lipsită de scandaluri, și locuiesc împreună. În ultima vreme, solista nu a fost prea prezentă la evenimentele mondene, preferând să gătească și să petreacă timp acasă, cu iubitul ei. 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat