Categorii: Monden

Marcel Toader avea o relație specială cu mama sa: „Tu mi-ai adus mereu fericirea!”

Deși Marcel Toader nu a avut noroc în dragoste, toate cele șase mariaje ale sale finalizându-se cu un divorț, fostul sportiv a avut întotdeauna o relație foarte apropiată cu mama sa. 

În repetate rânduri, Marcel și-a exprimat dragostea față de mama sa și recunoștința pentru că i-a fost alături de fiecare dată când a avut nevoie. 

„#Mulțumesc, Iubită Mamă !???❤❤❤ #Steaua #mea #din #zori #de #Zi .???? De ziua fericirii toate gândurile mele se îndreaptă către Tine. Tu mi-ai adus mereu fericirea in gândul și-n sufletul meu atunci când veneam la tine, ieșit din noroaie grele, m-ai luat mereu în brațe, mi-ai mângâiat obrajii și mi-ai șters lacrimile de pe față cu mâinile tale dragi, muncite, și m-ai iubit mereu cu aceeași forță, nefiind condiționată de nimeni și de nimic; pentru că sunt copilul tău !❤ Mereu mi-ai spus ca Femeia credincioasă este Îngerul casei. Dar… Azi îți dedic o frumoasă melodie alături de toată dragostea de care eu sunt capabil și-ți spun că te iubesc cu toată ființa !❤?❤?”, scria Marcel Toader pe contul lui de Facebook, în urmă cu ceva timp.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Marcel Toader a decedat ieri, din cauza unui infarct pe care l-a suferit în timp ce se afla la masă. În tinerețe, afaceristul a jucat rugby la Steaua, echipă cu care a câștigat trei titluri de campion. Totodată Toader a făcut parte din lotul selecționatei de rugby a României la Campionatul Mondial din 1987.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”