Categorii: Știri Stiri externe Viral

Manchester United s-ar putea să fi semnat deja cu următorul său număr 7 după Cristiano Ronaldo

Vedeta lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, poartă în prezent tricoul cu numărul 7 pe Old Trafford. La finalul sezonului, se așteaptă ca Cristiano Ronaldo să plece de la Manchester United. Iar acest lucru înseamnă că emblematicul tricou cu numărul 7 al clubului va fi în curând pus din nou la bătaie.

În condițiile în care Jadon Sancho se chinuie, Alejandro Garnacho ar putea ajunge să fie următorul ocupant al tricoului – tânărul în vârstă de 18 ani fiind în prezent cel mai apreciat jucător de pe Old Trafford.

Tricoul cu numărul 7 înseamnă mai mult la Manchester United decât orice alt tricou, transmite express.co.uk.

Manchester United s-ar putea să fi semnat deja cu următorul său număr 7 după Cristiano Ronaldo

A fost purtat de George Best în timpul perioadei sale pe Old Trafford, iar poveștile despre internaționalul nord-irlandez încă se mai spun în întreaga lume după atâția ani.

Eric Cantona a devenit el însuși o legendă a lui United când a îmbrăcat acest tricou, internaționalul francez ajutându-i pe Diavolii Roșii să câștige patru titluri de Premier League după ce a sosit de la Leeds în 1992.

Următorul ocupant al tricoului cu numărul 7

David Beckham a fost următorul, iar Ronaldo l-a înlocuit apoi, internaționalul portughez purtând numărul 7 după ce a fost transferat de la Sporting Lisabona în urmă cu 19 ani.

Și Ronaldo îl poartă în aceste zile, după ce a luat cifra de la Edinson Cavani după revenirea sa la Hollywood în 2021.

Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

La finalul sezonului, însă, se așteaptă ca Ronaldo să părăsească clubul.

Internaționalul portughez a vrut să plece în vară, dar i s-a refuzat dorința, Erik ten Hag precizând că vrea ca jucătorul de 37 de ani să rămână.

Cu toate acestea, Ronaldo a avut o relație dificilă cu șeful lui United până acum în acest sezon, iar o despărțire pare din ce în ce mai probabilă.

Mulți au speculat că Sancho va fi următorul ocupant al tricoului cu numărul 7 dacă și când Ronaldo va primi noua provocare pe care o dorește.

Dar Garnacho pare făcut pe măsură pentru acest echipament în aceste zile, cu internaționalul argentinian în formă sublimă.

Unde s-a refugiat și ce s-a ales de Maria, femeia de care a divorțat Mihai Neșu, după ce a fost părăsită de...
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57 de ani a contribuit
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?