Categorii: Știri

Mama Luizei Melencu, dezvăluiri uluitoare! Ce i-au zis polițiștii când a anunțat dispariția fiicei sale

Mama Luizei, adolescenta de 19 ani dispărută în aprilie în Caracal, a vorbit public despre atitudinea polițiștilor care s-au ocupat inițial de caz. 

Potrivit Antena 3, bunicii fetei dispărute s-au îngrijorat încă din prima zi, deoarece adolescenta nu întârzia în general acasă și tot timpul răspundea la telefon, dacă era sunată de familie. 

Atunci când mama Luizei a venit de urgență în țară, după ce a aflat despre dispariția fiicei sale, polițiștii din comuna Coșoveni i-ar spus că fiica ei este majoră și poate a plecat „cu un Făt-Frumos”. 

Mătușa Luizei a dezvăluit că, a doua zi de la dispariția fetei, bunicul ei a primit un telefon de la un bărbat, care i-a spus că fata este bine și l-a îndemnat să nu își facă griji. 

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Mama adolescentei a mai declarat și că polițiștii nu i-au comunicat „nimic concret” despre cercetări, spunându-i că „nu au nicio pistă”. 

„Întâi am mers la Coşoveni. După două luni ne-am dus la DIICOT Craiova, eu am contactat o avocată şi m-am dus personal la Craiova şi apoi DIICOT-ul a preluat cazul. Dânşii au spus că m-am dus cam târziu, în iunie, deja trecuseră două luni şi jumătate de când dispăruse Luiza, de pe 14 aprilie. M-am dus cam târziu, nu ştiam despre ce e vorba, nu cunoşteam procedurile. Este majoră, are 18 ani, putea să fi plecat cu vreun iubit, asta au zis cei de la Coşoveni. Repetau într-una, până când am dus cazul la DIICOT, că a plecat cu un Făt-Frumos. Nu numai o dată au spus că are are 18 ani, e majoră. Acum au tratat (cu seriozitate n.r.), de când s-a întâmplat cu Alexandra”, a mai declarat presei mama Luizei Melencu. 

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat