Categorii: Știri Stiri Romania

Mama Luizei Melencu a fost umilită la secţia de votare! Ce i-au făcut oamenii legii: ‘Am o ură pentru acești oameni’

Familia Luizei Melencu, una dintre tinerele răpite de Gheorghe Dincă, nu-şi găseşte liniştea. Mama şi bunicul tinerei de 18 ani au mers duminică, 10 noiembrie, la o secţie de votare, însă acolo au avut parte de un incident.

Mama Luizei Melencu a fost umilită la secţia de votare!

Mama Luizei, Monica, a povestit că a ieşit să voteze la o secţie din satul Radomir, județul Dolj, dar a ieşit plângând din clădire.

Monica Melencu i-a luat la întrebări pe poliţiştii care se aflau la secţia de votare, însă reacţia lor a fost una şocantă. Femeia îndurerată le-a cerut explicaţii despre fiica ei dispărută din luna aprilie a acestui an.

Oamenii legii au preferat să nu răspundă la întrebările femeii, ba mai mult de atât, i-au trântit uşa în nas.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Am o ură pentru acești oameni. Un polițist mi-a zis că Luiza e măritată”, a declarat Monica Melencu, care a adăugat că le va face polițiștilor plângere.

„Am vrut să îl întrebăm și noi, să ne dea și nouă niște detalii. Ați văzut c atitudine sfidătoare a avut față de noi. Așa și pe data de 14, când s-a prezentat prima oară și am dat aceste declarații, dumnealui a spus că: Lasă, domnule, că fata e tânără, frumoasă, a plecat cu cineva de acasă, în loc să își facă datoria. Deci din prima zi am simțit că suntem mințiți”, a spus şi bunicul Luizei Melencu.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR