Categorii: Monden

Mama lui Marcel Toader nu-şi revine după moartea fiului său! Ce a făcut femeia la priveghiul acestuia

Familia lui Marcel Toader nu poate trece de șocul că trebuie să-l înmormânteze atât de devreme.

Mama lui Marcel Toader nu-şi revine după moartea fiului său!

Mama afaceristului, Rădiţa, nu-şi revine după moartea fiului său şi încearcă să îşi adune puterile pentru a se ocupa de cele lumeşti pentru Marcel Toader. Femeia de 80 de ani îşi va conduce băiatul pe ultimul drum, miercuri, 7 august.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
“Doamne, de ce mi-ai luat copilul? “Copilul meu, datorită ție eu trăiesc! Iubirea mea, copilul meu! Mă doare sufletul”, a strigat femeia neîncetat în momentul în care trupul neînsufleţit al lui Marcel Toader a fost depus la casa mortuară din Constanța.
Rădița Toader l-a avut tot timpul alături pe nepotul său, Maximilian. Mama lui Marcel Toader a aflat de la televizor că fiul ei a murit. Primele momente în care a auzit cea mai nefericită veste a vieții sale au fost dramatice pentru Rădița Toader.

Femeia a aflat de la tv că fiul ei a murit

O nepoată a sunat-o să o întrebe dacă a putut lua legătura cu băiatul ei și i-a dezvăluit că se zvonește că omul de afaceri ar fi murit.
‘Am avut înțepături în tot corpul, am început să tremur și să țip. Am mers la o vecină, dar nu a îndrăznit să-mi spună. Vecina nu se putea stăpâni mai mult ca mine. Am închis televizorul, nu puteam suporta. Am încercat să-l mai sun o dată și nu mi-a răspuns. Am început să țip, au venit vecinele la mine. M-a sunat și Raluca (mama lui Maximilian, fiul lui Marcel – n.r.), era la munte și mi-a spus că a murit Marcel. Nu m-am gândit să pierd așa o bunătate de copil. Mă ajuta. La toate spitalele din București m-a dus, mi-a trimis medicamente din Franța. Avea grijă de mine’, a declarat Rădița Toader pentru spynews.ro.
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”