Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

„M-a violat de trei ori într-o noapte!”. Mărturia uneia dintre victimele celebrului fotbalist este terifiantă! Jucătorul riscă acum pușcăria pe viață

Noi detalii îngrozitoare în procesul fotbalistului francez Benjamin Mendy (28 de ani). Una dintre victime spune că a fost violată de trei ori în 20 de minute. Una dintre cele șapte reclamante a dezvăluit cum au fost agresiunile sexuale ale fotbalistului francez. “Aveam dureri mari și eram foarte încordată”, spune ea.

Benjamin Mendy se află sub lupa justiției ca urmare a unui total de zece infracțiuni sexuale, dintre care opt pentru viol, una pentru agresiune sexuală și una pentru tentativă de viol, împotriva a șapte femei diferite. Într-una dintre ședințele de judecată, au fost difuzate o serie de imagini din conacul sportivului francez, în care a ținut captive aceste presupuse victime. “Două victime susțin că au fost violate în acele camere și au simțit că au fost închiși în frică și izolare”, a declarat procurorul Timothy Cray.

De data aceasta, una dintre victimele care au fost agresate de fotbalistul proscris al lui Manchester City în “camerele de panică” a apărut la Chester Crown Court. De fapt, ele au povestit comportamentul lui Mendy față de ele și susțin că acesta avea o “privire de prădător” atunci când s-a apropiat de ele.=, potrivit marca.com.

“Aveam dureri mari și eram foarte încordată”

Unul dintre victime usține că inculpatul a luat telefonul mobil pentru a merge direct într-o cameră din casă, care era accesată prin amprentă. “Îmi vreau telefonul. Vreau să plec, nu vreau să fac sex cu tine“, a fost ceea ce i-a spus una dintre victime.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Mendy a ignorat solicitările victimei și și-a dat pantalonii jos pentru a se apropia de ea. “M-am gândit să mă dezbrac ca să nu fac nimic cu el. Se străduia din răsputeri să mă vadă și să-mi dea jos prosopul. Am continuat să-l împing până la punctul în care el a continuat să mă apuce. Aveam dureri mari și eram foarte încordată. Nu am trăit niciodată o astfel de situație”, a mărturisit ea magistratului.

“M-a violat de trei ori într-o singură noapte”

Reclamanta, în vârstă de 29 de ani, susține insistențele fotbalistului, care i-a reiterat că “puteam să merg câte nopți voiam” și i-a cerut “să nu spună nimănui”, întrucât a considerat că era un “privilegiu” să facă sex cu el pentru că era fotbalist. Cel mai sfâșietor punct al mărturiei sale este relatarea practicii sexuale pe care acesta a exercitat-o asupra ei în acea noapte fatidică, în care dezvăluie că a fost violată de trei ori în 20 de minute. Tânăra a părăsit apoi conacul și a luat un taxi spre casă.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat