Categorii: Știri Stiri externe

Lovitură în cazul criminalului olandez! Ce a făcut soţia franţuzoaică imediat după ce a auzit că acesta s-a sinucis

Johannes „Joop” Visscher, olandezul suspectat că a omorât-o pe Mihaela Adriana Feraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, Dâmboviţa, ducea o viaţă lipsită de griji la el în ţară.

Lovitură în cazul criminalului olandez! Ce a făcut soţia franţuzoaică imediat după ce a auzit că acesta s-a sinucis

Bărbatul de 46 de ani era căsătorit cu o franţuzoaică, alături de care locuia într-o impresionantă fermă orăşelul în Beers. Cei doi au cumpărat, în luna mai a acestui an, o casă imensă, care valorează în jur de 470.000 de euro. 

Johannes Visscher s-a sinucis după ce a intrat cu maşina într-un tir pe o autostradă din Olanda, luni, 13 septembrie, la câteva zile după ce a omorât-o cu sânge rece pe minora din Dâmboviţa.

Potrivit informaţiilor prezentate de Tatataca.ro în exclusivitate, soţia lui Johannes Visscher ar fi părăsit vila în care locuia cu acesta şi s-a întors în Franţa. Femeia a avut un şoc când a aflat că partenerul ei s-a sinucis şi a plecat de urgenţă din Olanda. În acest moment, poliţiştii olandezi fac percheziţii la casa lui pentru a ridica noi probe pentru dosar.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

În trecut, criminalul a mai fost căsătorit. În anul 2012, bărbatul şi-a cerut iubita în căsătorie, într-un platou de televiziune. Fosta soţie a declarat că Johannes Visscher a fost condamnat la mai mulți ani de închisoare și a urmat un tratament psihiatric instituționalizat pentru mai multe infracțiuni sexuale.

‘După cinci luni de relație m-a rugat să mă căsătoresc cu el. Am aflat totul despre trecutul lui după ce am stat de vorbă cu ofițerul său de probațiune. Ne-am căsătorit în 2011”, a spus fosta soție a olandezului, conform presei internaţionale.

CITEȘTE ȘI: MODELELE DE VIDEOCHAT AU UN NIVEL DE STIMĂ DE SINE RIDICAT

Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?