Categorii: Monden Vedete Romania

FOTO/ Loredana Groza nu se lasă, dar fanii i-au sărit în cap. ”Îi dispar ridurile, dar îi crește decolteul și îi crapă egării”

Loredana Groza a fost invitată la o emisiune de televiziune de la Antena 1. Vedeta și-a făcut apariția într-o ținută extrem de provocatoare, care a stârnit un val de reacții din partea fanilor.

Binecunoscuta artistă a fost prezentă luni dimineață la emisiunea ”Neața cu Răzvan și Dani”. Loredana Groza și-a făcut apariția într-o ținută extrem de provocatoare. S-a îmbrăcat din cap până-n picioare în roșu, purtând o pereche de pantaloni din piele mulați și o bluză din dantelă foarte decoltată, care i-a lăsat la vedere bustul generos.

Apariția Loredenei i-a șocat pe unii dintre fanii artistei, care n-au ezitat în a-i atrage atenția asupra felului cum se prezintă.

Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate goli buzunarele
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”De abia aștept să vii goală la o emisiune”, ”Îți poți arăta feminitatea și altfel, fără a fi vulgară”, ”În fiecare an îi dispar ridurile, dar îi crește decolteul și îi crapă egării și pantalonii de piele pe ea”, i-au transmis aceștia.


Loredana Groza este una dintre cele mai de succes și mai apreciate vedete din industria muzicală din România. De-a lungul carierei a scos numeroase hituri care au ajuns la inimile publicului. În plan personal, Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Elena.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR