Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Loredana Groza, dans la bară. Diva a făcut show incendiar într-un restaurant de lux din București

Loredana Groza face show de fiecare dată. Vedeta i-a încântat pe petrecăreții unui restaurant din Capitală, sâmbătă seara, reușind și de aceasta dată să-i ridice pe toți invitații în picioare. Mai mult diva s-a simțit atât de bine încât a dansat la bară. Cei prezenți au admirat-o și au fredonat versurile melodiilor pe care artista le-a cântat.

Loredana Groza a făcut show incendiar, sâmbăta seară. Printre petrecăreții care au admirat-o pe divă s-au numărat: Dan Bittman, care a și cântat alături de Loredana, Ilie și Ioana Năstase, Nick Casciaro, Tania Budi, dar și politicieni.

Loredana Groza a avut un moment artistic alături de Dan Bittman, care i-a încântat pe toți cei prezenți în restaurant, diva fiind în centrul atenției.

Loredana Groza a făcut show incendiar

Mai mult, Loredana s-a simțit atât de bine, când a început să cânte melodia ”Fericire”, încât s-a urcat pe una dintre canapele, după care s-a agățat de stâlpul de sprijin al unei terese din interior, acolo unde a făcut senzație cu mișcările sale lascive. Toți cei prezenți au început să o aplaude și nu și-au dezlipit privirire sau camerele de filmat.

Locul de basm din România pe care puțini turiști îl știu. Ascunde un mare secret, cunoscut doar de câțiva oameni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Momentul culminant al serii a fost când solista a dansat sexy, fiindu-i dedicate câteva versuri de către solistul Antonio Fabrizi.

Loredana Groza, dans lasciv pe mese într-un restaurant de lux din București

Loredana Groza s-a distrat joi într-un restaurant din București. Vedeta a atras privirile tuturor cu ținuta ei nonconformistă și a reușit să îi ridice în picioare pe cei prezenți. Cântăreața a petrecut alături de Nick Casciaro, câștigătorul show-ului „X Factor”, și creatorul de modă Cătălin Botezatu.

Diva a petrecut în stilul caracteristic în București. Se pare că Loredana Groza alege să își încânte fanii și să îl aibă alături pe Nick Casciaro.Joi, artista i-a încântat pe petrecăreți cu melodiile sale. Vedeta a ales să petreacă într-un restaurant de lux din Capitală. Mai mult, artista s-a simțit atât de bine încât s-a urcat pe mese, iar alături de ea a dansat Cătălin Botezatu. Cei doi au început să danseze destul de lasciv, fără să aibă vreo reținere. Imaginile au devenit imediat virale în mediul online.
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR