Categorii: Monden Vedete Romania

Loredana Chivu și-a scos bolidul de lux la vânzare! Câți bani cere pe el

Loredana Chivu și-a scos bolidul de lux la vânzare. Blonda a fost primul și singurul proprietar al mașinii, așa că suma pe care o cere este una deloc modestă. 

Fosta asistentă TV vinde un Mercedes GLE Coupe, alb, produs în 2018. Blondina a fost singurul proprietar al autoturismului, iar acum îl vinde. pentru suma de 73.000 de euro. Loredana a făcut anunțul chiar pe o rețea socială. 

„Se vinde baby! Distribuiți, vă rog”, a scris Chivu pe contul ei de Facebook.

Loredana Chivu și-a scos bolidul de lux la vânzare

În urmă cu patru ani, Loredana nu mai făcea față cheltuielilor și stilului său de viață, așa că s-a văzut nevoită să vândă alt bolid de lux proprietate personală. Fosta asistentă TV primise acel autoturism de la Leo de la Strehaia, iar BMW-ul X6 a fost scânteia care a stârnit un scandal de proporții între cei doi. 

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Blonda cerea, atunci, aproape 30.000 de euro pentru mașină, însă nu a dezvăluit cu ce sumă a reușit să vândă bolidul primit cadou de la Leo.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat