Categorii: Monden Vedete Romania

Loredana Chivu, primele declarații despre căsătorie! Se mărită sau nu?!

Loredana Chivu nu s-a sfiit să vorbească deschis despre viața sa personală. Blondina focoasă a mărturisit ce planuri are pentru viitor și cine se află acum în inima ei.

Loredana Chivu, primele declarații despre căsătorie! Se mărită sau nu?!

Fosta asistentă tv a spus că are o mulțime de pretendenți, însă nu se gândește serios să se așeze la casa sa. Momentan nu are niciun iubit.

‘Alex este antrenorul meu. Orice femeie e curtată. Momentan mă concentrez pe mine. În ultimul timp și vara asta am trăit-o la maxim. Eu nu făceam în mod normal asta. Vreau să mă dezvolt și fizic, mental și pe partea profesională. Am multe planuri’, a spus Loredana Chivu la Antena Stars.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Se pare că Loredana Chivu nu are de gând să renunțe prea curând la aparițiile publice, deși își dorește cu ardoare să aibă o familie. În plus, ea a mai spus că abia așteaptă să facă trei copii.

‘Eu mă văd o nevastă casnică cu trei copii. Am timp să îi fac pe toți, toate la timpul lor. Nu am fost cerută încă. Dacă sunt măritată nu voi mai putea să dansez pentru că deja am început să pun bazele unei afaceri și o să mă ocup de altceva’, a mai adăugat Loredana Chivu.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR