Categorii: Monden Vedete Romania

Liviu Vârciu știe exact ce vrea cu Anda Călin. ”Nu mă opresc. Noi încercăm în continuare”

Liviu Vârciu este foarte hotărât să aibă o familie numeroasă. Artistul a afirmat că își mai dorește copii cu actuala sa parteneră de viață, Anda Călin.

Liviu Vârciu a vorbit despre eventualitatea dea mai avea un copil într-un interviu pentru click.ro. Artistul a afirmat că el și Anda Călin vor să-mi mărească familia.

”Da, normal. Nu mă opresc, noi încercăm în continuare. Când o fi, o fi, eu şi fata mea (n.r. Anda Călin) nu ne protejăm, nu nimic”, a declarat Liviu Vârciu.


Ce greșeli din trecut nu ar mai repeta Liviu Vârciu

Întrebat ce greșeli din trecut nu ar mai face, artistul a explicat:

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Nu, n-aş mai da bani fără să îi cer înapoi. Am făcut multe greşeli în viaţă, nu le-aş mai repeta, am avut o viaţă frumoasă”.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu s-a concentrat pe cariera de actor, dar și de prezentator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?