Categorii: Monden Vedete Romania

Lidia Buble a suferit o intervenție chirurgicală. ”Să vă rugați pentru mine”

Cântăreața Lidia Buble a fost operată. Înainte de intervenția chirurgicală la care a fost supusă, artista a transmis un mesaj pe Instagram, mesaj care ulterior a fost șters.

Lidia Buble a făcut, pe contul ei de Instagram, un anunț care i-a îngrijorat pe fani. Artista a transmis un mesaj prin care anunța că urma să fie operată.

„Intru acum în operaţie… Să vă rugaţi pentru mine! Love you all”, este mesajul transmis de vedetă.

Ulterior, mesajul a fost șters din online, precizează okmagazine.ro.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Nu se știe ce i s-a întâmplat cântăreței și nici care este motivul pentru care a ajuns pe masa de operație.

Lidia Buble are o relație cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion de câțiva ani. Răzvan Simion a fost căsătorit, timp de mulți ani, cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, o fetiță pe nume Ianca și un băiat care se numește Tudor. După separarea de Răzvan Simion, Diana s-a mutat împreună cu cei doi copii ai lor la Timișoara, acolo unde a încercat să își vadă mai departe de viață și și-a construit o vilă superbă.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat