Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Monden Vedete Romania

Lidia Buble a plâns din cauza lui Răzvan Simion! Ce i-a făcut prezentatorul la un concert

Lidia Buble a avut parte de o surpriză emoţionantă pusă la cale de iubitul ei, Răzvan Simion.

Artista a cântat weekend-ul trecut într-un club din Timişoara, însă nu fanii care au primit-o cu aplauze au reuşit să o surprindă, ci partenerul ei de viaţă.

Lidia Buble a plâns din cauza lui Răzvan Simion!

Prezentatorul de la ‘Neatza cu Răzvan şi Dani’ a făcut-o să plângă de emoţie. Răzvan Simion a urcat alături de ea pe scenă şi i-a făcut o declaraţie de dragoste în faţa a sute de spectatori.

Lidia Buble a plâns ca un copil, după ce iubitul ei i-a spus că o iubeşte mult. Mai mult de atât, i-a dăruit un trandafir roşu.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Lidia Buble şi Răzvan Simion sunt împreună de mai bine de 4 ani, însă relaţia lor a fost aspru criticată, mai ales că prezentatorul tv era căsătorit când a cunoscut-o pe artistă.

El şi-a făcut curajul de a mă aborda. Apoi au urmat şi primele noastre întâlniri… Iar eu, când ştiam că se apropie momentul să plece, plângeam. Deşi ştiam că urma să ne vedem a doua zi. Dar plângeam de fericire şi de dor, pentru că abia aşteptam să-l văd iar. Nu mi s-a întâmplat asta cu nimeni altcineva în afară de el. 

Au fost zile după ce am venit în Bucureşti în care n-aveam bani nici pentru cartela de metrou şi mă furişam pe sub bară ca să ajung la muncă. Au fost zile în care n-aveam bani de-o pâine. Îmi aduc aminte că primul meu job a fost de femeie de serviciu într-o tipografie’, mărturisea Lidia Buble.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?