Categorii: Știri Stiri Romania Viral

Kanye West a fost suspendat pe Twitter pentru că a “încălcat o regulă” și îl atacă dur pe Elon Musk

Rapperul a reușit să se trezească din nou suspendat de pe Twitter, deoarece miliardarul Elon Musk a intervenit pe platformă pentru a declara că Ye a “încălcat” regulile platformei

Kanye West a fost suspendat pe Twitter de către Elon Musk.

Rapperul american, în vârstă de 45 de ani, care a afirmat recent că fosta soție Kim Kardashian l-a înșelat cu un jucător din NBA, și-a văzut contul eliminat temporar vineri (2 decembrie), deoarece a încălcat o regulă “împotriva incitării la violență”, transmite BBC.

Kanye West a fost suspendat pe Twitter pentru că a “încălcat o regulă” și îl atacă dur pe Elon Musk

Am făcut tot ce am putut. În ciuda acestui lucru, a încălcat din nou regula noastră împotriva incitării la violență. Contul va fi suspendat”, a răspuns Elon la un tweet pe care scria: “ELON REPARĂ-L PE KANYE, TE ROG”.

Această decizie vine după ce rapperul a postat o serie de tweet-uri controversate, inclusiv presupuse texte între el și Elon, directorul executiv al Twitter, pe care l-a luat direct la țintă, printre altele.

Laude și sprijin pentru Balenciaga

Kanye – care, din punct de vedere legal, se numește Ye – a scris pe Twitter: “Să ne amintim întotdeauna că acesta este ultimul meu tweet #ye24” și a atașat o fotografie cu Elon care este stropit cu apă din spate în timp ce se afla pe scara unui iaht.

Ye a scris, de asemenea, pe Twitter laude și sprijin pentru Balenciaga, în urma recentelor reacții negative împotriva companiei.

Tatăl a patru copii a postat, de asemenea, o imagine cu o svastică îmbinată cu o stea a lui David în cadrul valului de tweet-uri controversate.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Cu câteva momente înainte de suspendarea imediată a lui Ye, rapperul ar fi expus texte de la Elon care spuneau următoarele “Îmi pare rău, dar ai mers prea departe. Asta nu este dragoste”.

La care el a răspuns: “Cine te-a făcut pe tine judecător?”.

Cu doar câteva minute înainte de a fi suspendat, Ye a mai scris pe Twitter: “Ei bine, toată lumea, am avut o cursă plăcută, Isus este rege.”

Kanye West susține că fosta soție Kim Kardashian l-a “înșelat” cu starul NBA Chris Paul

Printre ultimele sale tweet-uri, Ye a afirmat că fosta sa soție, Kim Kardashian, l-a “înșelat” cu starul NBA Chris Paul.

El a postat pe Twitter o fotografie portret a baschetbalistului Chris, care joacă la Phoenix Suns, și a spus că “l-a prins pe tipul ăsta” cu fosta lui soție.

În tweetul rapperului se putea citi: “Nu, nu, nu: “Hai să spargem o ultimă fereastră înainte de a pleca de aici. L-am prins pe tipul ăsta cu Kim Noapte bună”.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR