Categorii: Monden Știri Stiri externe Viral

Jennifer Lopez, 53 de ani, sublimă în lenjerie intimă din dantelă

Jennifer Lopez a revenit în actualitate după zvonurile de despărțire, dar de data aceasta pentru o poză mai mult decât incendiară pe Instagram, în lenjerie intimă și, cel mai izbitor, purtând verigheta și care pare să pună capăt veștilor de despărțire. Cu toate acestea, Ben Affleck a fost văzut fără verighetă, ceea ce alimentează și mai mult zvonurile privind o posibilă despărțire definitivă între cei doi.

Fotografiile o arată pe Jennifer Lopez pe patul ei purtând un body alb din dantelă care îi scoate în evidență sânii și un halat de baie din mătase de culoare crem. Fotografia a fost vizualizată de peste 1 milion de persoane în decurs de 6 ore.

Pe 14 octombrie, soția lui Ben Affleck a făcut și ea senzație, dezvăluind un look deopotrivă chic și casual. Ea a apărut la show-ul Ralph Lauren într-o rochie incredibil de lungă și mulată, cu un decolteu în V adânc. A asortat rochia cu o pălărie care îi stătea foarte bine. Un look îndrăgit de peste 700.000 de fani. Pentru machiaj, ea a purtat o nuanță neutră de buze și ochi ceva mai fumurii. Actrița a zâmbit în timp ce a pozat pentru fotografii pentru o ședință foto. Apucându-se de legende, JLo a scris: ” #SelfCare #HappyWeekend #TakingAMoment”.

J-Lo este mai radiantă ca niciodată

Nu se poate nega faptul că Jennifer Lopez ne lasă fără cuvinte cu fiecare dintre aparițiile sale publice.

Fanii ei cu siguranță i-au mulțumit călduros, actrița și cântăreața de 53 de ani a arătat sexy ca naiba la 53 de ani, adunând deja aproape două milioane de like-uri.

De ce a fost eliminată Ștefania Ștefan. Acuzații dure la adresa Pro TV după ultimul episod Survivor All Stars
Top cele mai bombate posterioare! Vedetele își etalează trupurile în țările calde

“Acesta sunt eu… Îngrijirea de sine”

Așa s-a definit ea însăși în descriere: “Aceasta sunt eu…. Îngrijirea de sine”, alături de patru fotografii foarte senzuale în lenjerie intimă albă și doar cu o cămașă de aceeași culoare.

La modul provocator de a poza, alături de ansamblul dantelat, Jennifer Lopez a arătat o bază de machiaj spectaculoasă, publicația fiind o reclamă pentru un brand de cosmetice.

“Frumusețea ta este revigorantă”, “Cea mai frumoasă”, “Ești cea mai sexy”, au fost câteva dintre comentariile pe care artista le-a primit după ce a împărtășit această publicație incendiară pe Instagram.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Cât costă cel mai ieftin Duster 2024? Mai e SUV-ul MULT-IUBIT de români?