Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Jean de la Craiova le-a făcut avansuri unor vedete din showbiz-ul autohton. Cine sunt acestea

Jean Dumitrache, cunoscut sub numele de scenă Jean de la Craiova, a recunoscut că a făcut avansuri unorr vedete din showbiz-ul românesc. Este vorba despre două artiste cunoscute de pe scena muzicală din țara noastră. De asemenea, Jean de la Craiova a măturisit și cu ce vedetă ar merge pe o insulă pustie.

Jean de la Craiova a participat la rubrica sosurilor iuți de la emisiunea ”La Măruță”, moderată de Cătălin Măruță la postul de televizune pro TV.

Întrebat cu ce vedetă din showbiz-ul românesc ar merge pe termen nedeterminat pe o insulă pustie, acesta a răspuns fără ezitare: Loredana Groza.

Jean de la Craiova le-a făcut avansuri unor vedete din showbiz-ul autohton. Cu cine s-ar căsători dacă nu ar fi însurat

Jean de la Craiova a dezvăluit ce femei din showbiz-ul românesc i-au refuzat avansurile. “Ruby și Oana Radu au fost nominalizate la femeile care (n.r. au primit avansuri)”, a spus acesta.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Întrebat cine este femeia din showbiz cu care s-ar căsători în secunda doi, dacă nu ar fi însurat, artistul a recunoscut că ar alege-o pe Monica Bîrlădeanu.

Cum a devenit celebră expresia ”Vă pupă Jean”

În anul 2009, binecunoscutul cântăreț Jean de la Craiova a făcut senzație la emisiunea ”Dansez pentru tine”, de la postul de televiziune Pro TV. Acesta a făcut pereche la concurs cu Sandra Neacșu. La emisiunea respectivă, Jean de la Craiova a rămas celebru și datorită expresiei ”Vă pupă Jean”. Coregraful Bursucu explica, într-un interviu, cine a spus prima dată ”Vă pupă Jean”. ”Ștefan Bănică Jr. a spus-o și apoi noi am transformat totul în brand”, dezvăluia Bursucu.

De asemenea, Bursucu a vorbit și despre cum decurgeau antrenamentele cu Jean de la Craiova astfel încât dansurile să iasă perfect. ”Pe Jean de la Craiova l-am bătut la propriu. Îi dădeam la palme peste mâini să stea într-o anumită poziție. Era vânăt pe brațe. Și-l băteam cu bățul peste picioare, pentru că altfel nu se putea”, a mărturisit coregraful.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”