Categorii: Știri Stiri externe Viral

Ivana Trump a fost înmormântată pe terenul din golf din New Jeresey a fostului soț. Fostul președinte vrea să scape de taxe

Atunci când prima soție a lui Donald Trump, Ivana Trump, a fost înmormântată luna trecută pe terenul din golf a lui Trump National Golf Club din Bedminster, New Jersey, unii au speculat imediat că locul unde a fost îngropată ar putea servi, de asemenea, scopurilor de planificare fiscală pe termen lung ale fostului ei soț.

Codul fiscal din New Jersey scutește terenurile din cimitire de toate impozitele, taxele și evaluările – iar mormântul său, de exemplu, are implicații fiscale potențial avantajoase pentru trustul familiei Trump, care deține afacerea de golf, într-un stat în care impozitele pe proprietate și pe terenuri sunt notorietate ca fiind ridicate.

Potrivit documentelor publicate de ProPublica, trustul familiei Trump a dorit anterior să desemneze o proprietate din apropiere, în Hackettstown, New Jersey, ca o companie de cimitire non-profit, transmite BusinessInsider.

Ivana Trump este prima persoană despre care se știe că a fost înmormântată pe terenul de golf

Dar Ivana Trump, care a murit la începutul acestei luni la vârsta de 73 de ani, în locuința sa din Manhattan, New York, este prima persoană despre care se spune că va fi înmormântată pe terenul de golf, unde Donald Trump și familia sa petrec mult timp. timpul verii

Potrivit Insider, conform codului fiscal din New Jersey, companiile de cimitire sunt scutite nu numai de impozitele, ratele și evaluările imobiliare sau de impozitele pe proprietate personală, ci și de impozitele pe afaceri, impozitele pe vânzări, impozitele pe venit și impozitele pe moștenire.

“Impozitul pe proprietate, pe venit și pe vânzări, toate eliminate”

Brooke Harrington, profesor de sociologie la Dartmouth College din New Hampshire, a scris sâmbătă pe Twitter că a analizat afirmațiile potrivit cărora locul de odihnă al Ivanei Trump ar putea beneficia și de planul fiscal al fostului său soț de dincolo de mormânt.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

“În calitate de cercetător în domeniul fiscal, am fost sceptic în legătură cu zvonul potrivit căruia Trump și-a îngropat fosta soție în acea parcelă mică și tristă de pe terenul său de golf din Bedminster, New Jersey, doar pentru o scutire de taxe. Așa că am verificat codul fiscal din New Jersey și oameni buni… este o triplă evaziune fiscală. Impozitul pe proprietate, pe venit și pe vânzări, toate eliminate“, a scris Harrington, adăugând că pe rețelele de socializare au început să apară opinii care îl acuză pe Trump că ar fi motivat în primul rând de perspectiva scutirilor de taxe.

Trump a plănuit de cel puțin un deceniu să construiască un cimitir pe terenul respectiv. În 2012 a avut intenția de a cosntrui un mausoleu pentru familia sa. Ulterior și-a modificat propunerea pentru a construi pe proprietatea respectivă un cimitir cu peste 1.000 de morminte. Apoi s-a răzgândit, plănuind să creeze un „cimitir privat de familie cu 10 parcele” în aceeași locație, scria The Washington Post în 2017. Trump a modificat din nou propunerea pentru a include un cimitir cu 284 de parcele, care ar avea morminte disponibile pentru vânzare.

Ivana Trump a fost înmormântată într-o parcelă de lângă primul tee al terenului de golf, după înmormântarea sa din Manhattan, la 20 iulie. Locul său de odihnă este acum marcat cu o coroană inițială de flori albe și o piatră de granit sculptată.

Prima soție a fostului președinte american Donald Trump, a murit pe 14 iulie, după ce a suferit un accident în care s-a lovit la nivelul trunchiului.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?