Categorii: Monden Vedete Romania

Iulia Vântur a intrat în direct la TV din India. Reacția pe care a avut-o în momentul în care Salman Khan a apărut în cadru!

Vedeta de televiziune Iulia Vântur a acordat un interviu prin Skype direct din India, de la casa de vacanță din apropierea Mumbaiului, iar in îmagini a apărut și Salman Khan.

Iulia Vântur se află în izolare la domiciliu în India. Nu este singură, ci alături de starul bollywoodian Salman Khan.

În timpul discuției cu prezentatorii emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro Tv, în cadru a apărut și Salman Khan, spre surprinderea totală a Iuliei Vântur.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Cred că a făcut-o special. De fapt, el mi-a pregătit tot. Știa că o să intru în direct. A venit așa prin spate, fără să mă anunțe, fără să nimic… Cred că a făcut-o special. Nu avea ce să caute pe acolo”, a spus Iulia Vântur.


”Suntem izolați cu familia, de fapt cu câțiva membri ai familiei, nu toată familia. Noi am venit pentru câteva zile aici și ne-a prins aici izolarea. Nu am mai avut cum să ne întoarcem în Mumbai, așa încât am rămas aici. Avem grădină, avem spațiu să ne mișcăm”, a adăugat vedeta.

”Este foarte priceput, un om cu picioarele pe pământ, mai ales la fermă, la casa de vacanță. El face o mulțime de lucruri, este un om conectat cu natura”, a mai spus Iulia Vântur despre Salman Khan.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?